top of page
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,95. - Vanaf € 75,- verzenden we jouw bestelling kosteloos. - Verzenden in de regio Zuid-Beveland is kosteloos vanaf € 20,-. Verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen €19,- - Vanaf € 150,- verzenden we jouw bestelling kosteloos.
 • Wat zijn de levertijden?
  Alle pakketten naar zowel binnen- als buitenland versturen wij met PostNL Pakketservice. Jouw bestelling wordt voorzien van een track & trace zodat jij precies weet wanneer de pakketbezorger bij jou aan de deur staat. Wij proberen sneller te zijn dan hieronder is aangegeven. Vaak lukt dit ook, maar niet altijd. Je kunt in elk geval uit gaan van de volgende levertijden. Nederland Binnen 3 werkdagen Zuid-Beveland Binnen 3 werkdagen België Binnen 5 werkdagen Duitsland Binnen 5 werkdagen ​ Onze verpakkingen Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Het kan voorkomen dat jouw producten in een nette gerecyclede doos verpakt zitten. Deze doos kan andere merknamen bevatten dan die van Klaas Geluk. Een weloverwogen keuze van ons: goed voor het milieu en lekker duurzaam!
 • Hoe verpakken jullie de pakketjes?
  Wij verzenden onze producten in een verzendzak van 100% gerecycled materiaal of in een gerecyclede kartonnen doos. Wij zijn van mening dat een kartonnen doos best een tweede (of derde of vierde) keer gebruikt kan worden! Kijk daarom niet gek op als je een pakketje ontvangt in een doos met andere merknamen. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en zouden het tof vinden als je deze doos zelf ook nog een keer hergebruikt.
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. De retourneringskosten zijn voor eigen rekening. Een retourzending versturen met PostNL kost € 6,95. Wanneer het pakketje meer dan 10 kg weegt kost dit € 13,95. Zodra wij de retourzending met jouw bestelling hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. In de algemene voorwaarden kun je ons retourformulier vinden. Je kunt het pakket inclusief kopie factuur en retourformulier (zie algemene voorwaarden) retourneren naar onderstaand adres: Retouradres: Klaas Geluk Kerkstraat 11 4433 AS Hoedekenskerke Nederland
 • Bezorgen of afhalen bij mij in de buurt?
  Je kunt zelf bepalen op welk adres je jouw bestelling laat bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen jouw bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Neem hiervoor contact met ons op via klaasgelukhoedekenskerke@gmail.com.
 • Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?
  Zeker! Je bent van harte welkom in ons kleine winkeltje in Hoedekenskerke. Zie hiervoor onze openingstijden. Het is zelfs mogelijk om buiten de openingstijden jouw bestelling af te halen. Ik kan echter niet garanderen dat dit altijd kan. Stuur daarom eerst een mailtje naar klaasgelukhoedekenskerke@gmail.com.
 • Hoe kan ik bij jullie in de winkel betalen?
  Bij Klaas Geluk kun je gewoon pinnen! Contant betalen is ook geen enkel probleem, wat je zelf het fijnste vindt.

Veel gestelde vragen

bottom of page